Gatun Arkitekter fortsätter att expandera

nyanstallda_ssark_170905_small.jpg

Gatun Arkitekter fortsätter att expandera

Scheiwiller Svensson / Gatun Arkitekter kickar igång höstterminen med sju nya medarbetare - sex arkitekter och en kommunikationsstrateg. Kontoret stärker nu upp med nya kompetenser för att vässa projektlagen och säkerställa att processerna löper kraftfullt och smidigt i tider av expansion.

– Varje projekt skapar en ny och unik situation för kontoret. Därför handlar det om att bygga lag som kan möta upp kraven på kunskap och kvalitet i varje enskilt fall, säger Ari Leinonen, vd.

De nya medarbetarna är:

Ellinor de Val - Kommer närmast från Tengbom och Vera Arkitekter. Filipe Pimentel - Kommer närmast från Arkitema efter en lång karriär utomlands. Gustaf Wirén – Återvänder till Scheiwiller Svensson / Gatun Arkitekter efter en tid på Tengbom där han bl.a. jobbat med ombyggnaden av Nacka Sjukhus. Jarlath Cantwell - Återvänder till Scheiwiller Svensson / Gatun Arkitekter efter en tid på OOAK architects. Samuel Machado Soria - Kommer närmast från Sjödin Arkitektur och Lemon Studio Architecture i Spanien. Paulina Aydin - Praktikant som går tredje året på Arkitekturskolan på KTH.

Malin Gottfarb är den senaste som anslutit sig till styrkan på kontoret. Malin är kommunikationskonsult med fokus på digitalt innehåll och har tidigare haft uppdrag på bland andra Atrium Ljungberg och TL Bygg där hon tagit fram strategier och producerat innehåll för digitala kanaler.

– Malin besitter precis den kompetens vi behöver, säger Simon Scheiwiller, marknadsansvarig på Scheiwiller Svensson / Gatun Arkitekter. Hennes uppdrag är att tillsammans med mig ta fram strategier och handlingsplaner för hur vi ska stärka vårt varumärke och få en tydlig närvaro i sociala kanaler.

Malin Gottfarb