Design av retailanläggning med vardagslyxiga detaljer

 

Design av retailanläggning med vardagslyxiga detaljer

Vårt koncept för en ny handelsplats fångar in atmosfären och den romantiska drömmen om resandet från gamla ikoniska hangarer och kombinerar den med en lyxig, omhändertagande och inspirerande känsla.

En industriell miljö med stark attityd utgör fond och inslag av flärd, guld och detaljer står för överraskning och kontrast. Betong utgör grundmaterial i väggar och golv. Strama detaljer av guld och storbladiga växter kompletterar. Hänvisningsskyltar är enhetligt utformade i laserskuren guldplåt. Det svarta undertaket har genomsläppligt galler som döljer de ovanliggande absorbenterna. Lekfulla, vardagslyxiga detaljer i guld finns insprängda i miljön. Guldet går igen även i butiksskyltarna som vetter ut mot korridoren.

I avståndet mellan det råa och det lyxiga händer något och besöket i gallerian blir en upplevelse. Vi skapar en modern men tidlös miljö som är avslappnad och otvungen samtidigt som den bjuder på överraskningar och känns spännande även i framtiden.

Genom boxar som är utplacerade i butiksmiljön ges möjlighet till varierat, spännande och överraskande innehåll som gör att det alltid finns något nytt och aktuellt att ta del av i gallerian som skapar en egen identitet åt handelsplatsen.

Här finns plats för upplevelser med guldkant där inredningen är lekfull med detaljer som ger både intryck och instamoments.

Kontakt

Simon Scheiwiller
simon@gatun.se
+46 709 10 16 59

Team

Paulina Aydin
Malin Willander
Anders Börthas
Simon Scheiwiller

 
retailkoncept_boxen.jpg
PubliktManiola Studios